Aanmelden

inloopochtend afasie op 7 oktober 2022

Van 1 t/m 8 oktober is het de week van de afasie. Een week waarin landelijk aandacht wordt gevraagd voor afasie. Het thema dit jaar is VERBINDING.

In onze praktijk proberen wij het hele jaar door te werken aan verbinding voor personen met afasie. We hebben hiervoor elke vrijdagochtend een groepsbehandeling van 4-6 deelnemers met afasie. In deze groep zitten deelnemers met een lichte of matige afasie, veelal in de chronische fase. We praten wekelijks over actualiteiten en de dagelijkse dingen waar personen met afasie tegenaan lopen en hoe het mensen verandert. Daarnaast doen we woordspellen, workshops, seizoensgerelateerde activiteiten zoals Sinterklaas vieren of een voorjaarsbingo. We doen dit allemaal met het doel de communicatieve redzaamheid van de deelnemers te vergroten en verbinding te kunnen zoeken in het dagelijks leven. Dit alles doen we met de nodige humor en onder het genot van een kopje koffie/thee.

Op vrijdagochtend 7 oktober van 10.00-12.00 uur kunt u eens binnenlopen en ervaren hoe de groepsbehandeling gaat. U kunt een persoon met afasie meenemen waarvoor u denkt dat de groepstherapie geschikt is. Natuurlijk is de persoon met afasie ook alleen welkom of met iemand uit zijn/haar omgeving. Tijdens de ochtend beantwoorden wij graag uw vragen, kunt u aan deelnemers vragen hoe zij de groep ervaren, de materialen bekijken en meedoen met woordspellen.

We zien u graag op vrijdagochtend 7 oktober! U kunt u aanmelden via dit emailadres of op onderstaande telefoonnummers.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar komt u graag een andere keer? Of heeft u vragen? We horen het graag en maken graag een andere afspraak.

Naar nieuwsoverzicht

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden