Aanmelden

Over ons

Praktijk voor Logopedie 'de Leyens' (-Oosterheem) is een maatschap met twee eigenaren, praktijkhouders Tessa en Mariëlle.

Daarnaast werken ook Wilma, Jessica, Arlette, Lydia, Lindey, Noah, Lotte, Sandra, Lisa, Bo en Severine in de praktijk. Alle logopedisten zijn afgestudeerd als allround logopedist en hebben daarnaast hun eigen specialisaties gekozen zoals bijvoorbeeld PROMPT, Hodson en Paden, schisis, OMFT, stem, leespraat, stotteren, sensorische Informatieverwerking (SI) en preverbale logopedie, slikklachten, afasie, dysartrie en Parkinson. Binnen de praktijk houden we ervan om onze kennis te delen en samen te overleggen hoe we het beste resultaat kunnen bereiken.

 

Kwaliteit

Al logopedisten zijn lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor een geldige registratie volgen wij jaarlijks nascholing en nemen wij zes keer per jaar deel aan de kwaliteitskring van de praktijk.

Daarnaast vinden wij uw mening heel erg belangrijk! Bij de afronding van de behandelingen, sturen wij u een digitale enquête met vragen over de kwaliteit van zorg binnen onze praktijk. De (anonieme) antwoorden worden gedeeld met de zorgverzekeraar en gebruiken wij voor kwaliteitsverbetering. Zo blijven wij ons ontwikkelen en bent u verzekerd van goede kwalitatieve zorg!

Jaarverslagen kunnen op verzoek bij de Praktijk voor Logopedie de Leyens worden ingekeken. 

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden