Aanmelden

Tessa Schröder

logopedist, MSc, praktijkeigenaar

 

“bevlogen, leergierig en betrokken”

Tessa (1973) is na de opleiding Logopedie aan de hogeschool van Utrecht meteen in deze praktijk aan het werk gegaan en is vanaf het begin ook praktijkhouder (1999). In 2007 is ze afgestudeerd in Logopediewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Tessa behandelt geen volwassenen en haar bijscholing is volledig gericht op kinderen. Sinds 2009 is ze geregistreerd preverbaal logopedist (register Preverbale Logopedie)

Ze behandelt zuigelingen met drink- en eetproblemen, jonge kinderen die niet spreken, kinderen die onduidelijk spreken, maar ook algemene spraaktaalproblemen, eetproblemen en schisis. Bij het behandelen maakt ze o.a. gebruik van haar kennis over sensorische integratie, Hodson en Paden, dyspraxie en PROMPT.

Ze werkt maandag in Oosterheem (Willem Dreeslaan) en woensdag in de Leyens. Ze behandelt op dinsdag en/of donderdag ook baby’s met eet- en drinkproblemen aan huis (prelogopedie). Dit kan in Zoetermeer, maar ook in omliggende gemeenten zoals Benthuizen, Bleiswijk en Pijnacker.

Haar hobby’s zijn: koken en dingen ondernemen met man en kinderen.

 

Verstuur email naar Tessa

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden