Aanmelden

Lydia Verschoor

logopedist

 

"betrokken, vriendelijk en enthousiast"

Lydia (1976) heeft de opleiding Logopedie gevolgd aan de NCOI Hogeschool. Na het jarenlang vervullen van commerciële functies, wilde zij een beroep uitoefenen waarin zij een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van mensen. Vanwege haar interesse voor communicatie en het graag omgaan met kinderen, paste de omscholing tot logopedist precies bij haar. Tijdens haar stage in een revalidatiecentrum ontdekte zij dat het werken met volwassenen haar ook veel voldoening geeft. Na haar stage bij Logopediepraktijk de Leyens en haar afstuderen in 2020 is zij meteen aan de slag gegaan in deze praktijk.

Lydia behandelt (schoolgaande) kinderen met algemene taalspraakproblemen, begrijpend lezen en afwijkende mondgewoonten. Hierbij maakt zij gebruik van haar kennis over OMFT (Oromyofunctionale therapie). Daarnaast is zij geregistreerd afasietherapheut en behandelt ook volwassen met afasie en dysartrie. Ze heeft zich hierin gespecialiseerd door het volgen van nascholing. Deze behandelingen kunnen ook aan huis plaatsvinden.

Zij werkt maandag in de Leyens, donderdag in het gezondheidscentrum van Oosterheem en op vrijdag op de Willem Dreeslaan (Oosterheem).

Haar hobby’s zijn: hardlopen, lezen en leuke dingen doen met haar gezin.

Verstuur een e-mail naar Lydia

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden