Aanmelden

Vacature zwangerschapsverlof

Nóg een zwangerschapsvervanging! Van 29 okt. 2021 t/m 04 mrt. 2022. We zoeken nóg een collega voor een zwangerschapswaarneming: een leergierige, enthousiaste & ondernemende logopedist voor 3 werkdagen (di, woe en vrij) Leeftijd en ervaring maken niet uit, inzet en gedrevenheid des te meer!

Nog een van onze collega krijgt een kindje! We zijn uiteraard superblij voor haar en wensen haar een heerlijke verlofperiode toe. Nu zijn wij op zoek naar een logopedist die haar voor deze periode wil vervangen. Wil je graag extra ervaring opdoen in het werken in de praktijk? Ben je nieuwsgierig naar het werk in de praktijk als onderdeel van een team van 9 logopedisten verdeeld over 3 locaties in Zoetermeer. Kom dan bij ons een zwangerschapswaarneming doen! 

We behandelen in onze praktijk alle logopedische stoornissen. Wèl hebben we alle negen onze eigen interesses en specialisaties, waardoor we ons extra kunnen verdiepen in stoornissen en de nieuwste inzichten. Natuurlijk gebruiken we de nieuwste tests en behandelmethodes. Onderling overleg is bij ons aan de orde van dag om tot de best mogelijke behandeling van de patiënt te komen. We leren daarbij niet alleen van elkaar maar ook vooral met elkaar. Dat waarderen onze patiënten! Tijdens de pauzes zoeken collega’s elkaar op voor afstemming, overleg, en vooral gezelligheid. Naast de pauzes en ingeroosterde telefonische overlegmomenten is er elke werkdag tijd om dossiers bij te werken of te verwerken.

Je komt te werken op onze grote locaties Orfeoschouw 50 & Willem Dreeslaan 37 te Zoetermeer. We zijn gevestigd in een pand met een kinderpraktijk waardoor we indien nodig makkelijk kunnen samenwerken met kinderartsen, (ABA-)psychologen, orthopedagogen, fysiotherapeuten en diëtisten. De derde vestiging zit in Gezondheidscentrum Oosterheem, waar ook meerdere disciplines zijn geclusterd. Uiteraard gaan we ook aan huis als patiënten dat nodig hebben.

Wij bieden jou:

Wij vragen:

Mail Tessa  Mail Mariëlle

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden