Aanmelden

Jessica de Pater

logopedist, afasietherapeut en zorgverlener Parkinsonnet

“gestructureerd, verantwoordelijk en positief”

Jessica (1992) is na de opleiding Logopedie aan de hogeschool van Rotterdam in 2013 meteen in een vrijgevestigde praktijk aan het werk gegaan en sinds 2014 in onze praktijk.

Ze behandelt schoolgaande kinderen met taalproblemen, moeite met leren lezen, problemen met begrijpend lezen en afwijkende mondgewoonten. Bij het behandelen maakt ze o.a. gebruik van OMFT (oro-myofunctionele therapie). Ook behandelt Jessica volwassenen met spraak-, taal- en slikproblemen, ook als gevolg van niet aangeboren hersenletsel, zoals een hersenbloeding of Parkinson.

Ze staat sinds 2018 geregistreerd als afasietherapeut in het register afasie. Dat wil zeggen dat zij na- en bijscholing volgt gericht op afasie en dysartrie en ruime ervaring heeft op dit gebied. Samen met Lydia geeft zij ook groepstherapie voor volwassenen met taal- en spraakproblemen.

In 2020 heeft ze de basscholing Parkinsonnet gevolgd en afgerond, hiermee is zij aangesloten bij Parkinsonnet en behandelt zij patiënten met Parkinson.

Ze werkt dinsdag in de Leyens, woensdag en vrijdag op de Willem Dreeslaan in Oosterheem. Ook behandelt ze aan huis op medische indicatie.

Haar hobby’s zijn: Atletiek, crossfit en lezen.

 

Verstuur een e-mail naar Jessica

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden