Praktijk voor Logopedie de Leyens op Facebook
Aanmelden

Nieuws

Hier leest u alle nieuwtjes van de praktijk:

12 februari 2021:

Vandaag hebben we online de leerzame "Masterclass Autisme op jonge leeftijd" gevolgd bij Scem. Er werden een aantal interessante websites genoemd, die we graag met jullie delen:

https://www.autismejongekind.nl/ en https://www.kijkopontwikkeling.nl/

04 februari 2021:

Sinds deze week hebben wij er een leuke collega erbij. Lotte is een enthousiaste logopediste waarmee we erg blij zijn.

Leer Lotte kennen bij ontmoet ons team en wie weet ziet u haar binnenkort in de praktijk!

28 januari 2021:

Het thema ziek en gezond past helemaal bij deze tijd! We hebben weer allemaal leuke nieuwe materialen in de praktijk om de kinderen spelenderwijs meer over dit thema te leren. Zoals een koffer vol dokterspulletjes voor de jongere kinderen en Dokter Bibber voor de grotere kinderen......

21 januari 2021:

De nationale voorleesdagen zijn gisteren weer van start gegaan. Tijdens deze dagen wordt er stilgestaan bij het belang van voorlezen. Door voor te lezen komen kinderen in aanraking met nieuwe woorden, het vergroot hun woordenschat én taalbegrip.

Op www.denationalevoorleesdagen.nl staan leuke voorleesboeken, voorleestips en coronaproofactiviteiten!

24 december 2020:

Onze praktijk is gesloten tussen kerst en nieuwjaar. Vanaf 4 januari zijn wij er graag weer voor u!

Wij wensen iedereen een hele fijne kerst en een heel gelukkig 2021!

15 december 2020:

Onze praktijk is geopend tijdens de lockdown. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19. Als u of uw huisgenoten verkoudheidsklachten hebben, dan vragen wij u thuis te blijven. Wij doen dat ook. De behandeling vindt dan online plaats, zo blijven wij allemaal gezond!

14 december 2020:

Vanaf 4 januari 2021 veranderen de behandeltijden in de praktijk. Vraag ernaar bij uw logopedist.

Onze algemene voorwaarden zijn daarmee ook veranderd, ze zijn hier te lezen.

 

01 december 2020:

FILMPJE: De zak van Sinterklaas    Onze zak van Sinterklaas........niet gevuld met pakjes, maar met spulletjes die te maken hebben met het Sinterklaasfeest: verkleedkleren voor Sint, een baard, het grote boek, een staf, een pietenpak, stro en wortels voor het paard, een verlanglijstjes, inpakpapier... en natuurlijk ontbreken een chocoladeletter en pepernoten niet!

We leren de kinderen hier spelenderwijs nieuwe woorden, zinnen of klanken mee. En de kinderen? Die vinden dit fantastisch.... daarom hebben we van ieder seizoen een tas met voorwerpen gemaakt en maken we binnenkort een kersttas...

 

28 november 2020:

Begin 2021 start een nieuwe afasiebehandelgroep. In deze behandelgroep oefent u samen met andere afasiepatiënten situaties waar u in het dagelijkse leven tegen aanloopt door uw afasie. Deelname is mogelijk na individuele afasiebehandeling bij ons in de praktijk of op verwijzing van een arts. Bel gerust voor meer informatie en vraag naar Jessica of Lydia.

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden